Ψητό Ανθότυρο ή φετα σε ζύμη σερβιρισμένο με τσάτνεϊ μανιτάρι πλευρώτους τσίλι κάρυ πορτοκάλι-TERRA FYLLIDA.

Η σημερινή συνταγή περιέχει ένα εκλεκτό προϊόν από μανιτάρια πλευρώτους άκρως καινοτόμo και μοναδικό, ο λόγος για τα προϊόντα της Terra Fyllida. Τα προϊόντα Terra Fyllida είναι Ελληνικά προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά στο χέρι, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς χημικές ή χρωστικές ουσίες και φυσικά χωρίς ενισχυτικά γεύσης!

Τα προϊόντα Terra Fyllida  αποτελούνται από αγνά φρέσκα υλικά και εξαίρετη ποιότητα με gourmet χαρακτήρα και ιδιαίτερες γεύσεις. Είναι προσιτά σε κάθε έναν που επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι νέο, διαφορετικό και εκλεκτό, έξω από τα συνηθισμένα!Τα Chutney μανιταριών της Terra Fyllida που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τα εξής: Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Κόλιανδρο και Μπαχάρι,  Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Τσίλι, Κάρυ και Πορτοκάλι και Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Πλευρώτους με Άρωμα Βανίλιας και Καβουρδισμένο Αμύγδαλο.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι τα προϊόντα της Terra Fyllida περιλαμβάνουν μια γκάμα γεύσεων που μπορείτε μέσα από αυτή να δημιουργήσετε φανταστικά ορεκτικά, κυρίως πιάτα αλλά και γλυκά. Τα προϊόντα της Terra Fyllida κυκλοφορούν περίπου έναν χρόνο στην ελληνική αγορά σε πλέον 140 επιλεγμένα  καταστήματα. Από την αρχή του 2017 έκαναν τα πρώτα τους εξαγωγικά βήματα και έχουν συγκεντρώσει ήδη τις καλύτερες κριτικές. Προτιμήστε τα Ελληνικά προϊόντα Terra Fyllida στις μαγειρικές επιλογές γιατί το gourmet δεν ήταν ποτέ πιο προσιτό.

Χρόνος Εκτέλεσης:95 λεπτά – 4 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • 300 gr αλεύρι
  • 100 ml νερό
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 4 τεμάχια Φέτα 2 εκ. πάχος ή 500 gr ανθότυρο κομμένο σε 4 φέτες
  • 1 κρόκος αυγού
  • 1 κ.σ. σουσάμι μαύρο
  • 1 κ.σ. σουσάμι άσπρο
  • 300 gr Τσάτνεϊ Μανιτάρι Πλευρώτους Τσίλι Κάρυ Πορτοκάλι Terra Fyllida

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Φτιάχνουμε ζυμάρι ανακατεύοντας σε μπολ το αλεύρι με το νερό, το αλάτι και το ελαιόλαδο.
  2. Ζυμώνουμε μέχρι το ζυμάρι να γίνει μαλακό και να μη κολλάει στα χέρια.
  3.  Το αφήνουμε 1 ώρα να ξεκουραστεί.
  4.  Κόβουμε τη ζύμη σε 4 μπαλάκια και ανοίγουμε 4 φύλλα στρογγυλά, όχι πολύ λεπτά.
  5. Τα λαδώνουμε με πινέλο.
  6.  Σε κάθε φύλλο βάζουμε ένα κομμάτι φέτα ή ανθότυρο και τυλίγουμε καλά γύρω-γύρω ώστε να καλυφθεί το τυρί.
  7.  Αλείφουμε από πάνω με ελαιόλαδο και τον κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με τα σουσάμια.
  8.  Ψήνουμε στους 170ο C για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
  9. Σερβίρουμε τα ανθοτυροπιτάρια με Τσάτνεϊ Μανιτάρι Πλευρώτους Τσίλι Κάρυ Πορτοκάλι Terra Fyllida

Η συνταγή είναι μια συνταγή της Terra Fyllida και για περισσότερες πληροφορίες και συνταγές με τα προϊόντα της μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Terra Fyllida.

Βαθμολογήστε τη συνταγή:

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*