ωρα για βολτα TO KREAS Πετραλωνα jonakos.gr

Το ΚREAS – Ένα εναλλακτικό εστιατόριο στα Πετράλωνα

Το KREAS είναι ένα εναλλακτικό εστιατόριο-steak house που όπως προσδίδει και το όνομα του θα σας σερβίρει εξαιρετικές και πεντανόστιμες επιλογές κρέατος. Το KREAS βρίσκεται στην καρδιά των Πετραλώνων.Στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό οίκημα του 1945 και διαθέτει μια ευρύχωρη, πράσινη και δροσερή ταράτσα. Τα νόστιμα πιάτα που διαθέτει το KREAS ψήνονται στον ειδικό ξυλόφουρνο josper καθώς στόχος του μαγαζιού είναι να μεταφέρουν σε υψηλά στάνταρ ποιότητας τα αγαθά τους και συγχρόνως προηγμένα ευρωπαϊκά ψησίματα.Ταυτόχρονα παρά τα υψηλά στάνταρ ποιότητας οι τιμές τους προσαρμόζονται στην εποχή μας.

Βασικό μότο της επιχείρησης είναι το “back to basic”.Η ομάδα του jonakos.gr επισκέφτηκε το KREAS δοκίμασε εξαιρετικά πιάτα και σας προτείνει αυτά που ξεχώρισε και σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε και εσείς:

 

  • ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

Η ζύμη της τάρτας ήταν εξαιρετικά τραγανή και η γέμισή της αφράτη και πεντανόστιμη! Το κατσικίσιο τυρί με τις πιπεριές Φλωρίνης συνέθεταν ένα εξαίσιο γευστικό αποτέλεσμα και έδεναν άριστα μεταξύ τους. Ξεκινήστε έτσι το γεύμα σας!!

 

 

  • ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ

Μόλις είδαμε στον κατάλογο τα συκωτάκια αποφασίσαμε πως πρέπει να τα δοκιμάσουμε σίγουρα. Μια τέλεια επιλογή με σωστά ψημένο το συκώτι και σε συνδυασμό με τα σπαράγγια μας άφησε τη καλύτερη εντύπωση.  Όσοι είστε λάτρης του συκωτιού πραγματικά πρέπει να το δοκιμάσετε!

 

 

 

 

  • ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΝΑΞΟΥ

Όταν ακούς ότι το κρέας είναι Ναξιώτικο καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με εξαιρετική πρώτη ύλη! Το ψήσιμο του κρέατος στο φούρνο josper και η απαλή σος που το συνόδευε προσέδιδε μια φανταστικά απολαυστική γεύση στο πιάτο. Το κρέας δεν είχε περιττό λίπος και η συνοδεία των σπαραγγιών είναι μια τέλεια επιλογή για κάποιον που προσέχει τη διατροφή του.

 

 

  • ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΣΤΑΒΛΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΕ ΡΥΖΙ

 

Πραγματικά εξαιρετική επιλογή. Μια safe επιλογή, που όμως άξιζε! Μια μοσχαρίσια μπριζόλα σωστά ψημένη, πολύ ζουμερή, μαλακή και η μυρωδιά της ήταν υπέροχη! Ταυτόχρονα σε συνδιασμό με το ρύζι, αποτελεί ένα πιάτο άκρως υγιεινό και διατροφικό που μπορείς να το απολαύσεις χωρίς ενοχές.

 

 

 

  • PICANHA BLACK ANGUS ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ

Τέλος αφήσαμε ένα πιάτο που μας ενθουσίασε πολύ γευστικά και αυτό γιατί η μυρωδιά του, η πολυχρωμία του αλλά και ο σωστός τρόπος ψησίματος του κρέατος μας έκαναν να απολαμβάνουμε ξεχωριστά κάθε μια μπουκιά του! Η γλυκοπατάτα με την picanha black angus ταίριαζαν απόλυτα και ισορροπούσαν εξαιρετικά το πιάτο.Οπωσδήποτε δοκιμάστε το!

 

 

Δεν υπάρχει περίπτωση να σκέφτεστε που θα βγείτε να φάτε κρέας και να μην πάτε στο KREAS. Ένας πολύ όμορφος χώρος με εξαιρετική ποιότητα σε φαγητό στην γραφική και όμορφη γειτονιά των Πετραλώνων αξίζει σίγουρα να τον επισκεφθείτε.

Θα το βρείτε:

Δημοφώντος 96,Πετράλωνα

Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 324 7028

FacebookPage:To KREAS

Instagram: to__kreas

 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*