monsieur barbu χαλαρο βολτα φαγητο brunch jonakos.gr

Χαλαρή διάθεση και νόστιμο φαγητό στο Monsieur Barbu

Ώρα για βόλτα σήμερα σε μια από τις πιο ωραίες γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας… Φυσικά αναφερόμαστε στο Κουκάκι! Επισκεφθήκαμε ένα πολύ φιλόξενο και με αρκετά χαλαρό ύφος μαγαζί… Ο λόγος για το Monsieur Barbu …ένα μαγαζί που πήρε το όνομά του από τον ίδιο του τον ιδιοκτήτη καθώς ο κ. Χρήστος Σημίτας είναι ο εν λόγο κύριος με τη πλούσια γενειάδα!  Το Monsieur Barbu είναι ένας χώρος άκρως φιλικός, σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα νομίζοντας ότι βρίσκεσαι σε ένα μεγάλο σαλόνι ενός σπιτιού.. Ένας all day χώρος που μπορεί καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας να σας προσφέρει ότι εσείς αναζητάτε!  Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε ποιότητα και ποικιλία στο brunch που σερβίρετε τα Σαββατοκύριακα αλλά και καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σας θα βρείτε εξαιρετικές προτάσεις φαγητού και ποτού! Το καθημερινό  μενού έχει επιμεληθεί ο Σεφ Γιώργος Τριανταφύλλου ενώ τα Κυριακάτικα brunch επιμελείται η Ιωάννα Χαλμούκη (Πάστα Φλώρα). Τα πιάτα που γευτήκαμε στο Monsieur Barbu μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε  νόστιμα και με μια υγιεινή προσέγγιση όσον αφορά τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και φυσικά τα  συνοδεύσαμε με τα ενδιαφέροντα κοκτέιλ.. Δείτε παρακάτω όσα είδαμε και δοκιμάσαμε στο Monsieur Barbu και σας προτείνουμε:

  • Egg Benedict:

Πρωινό χωρίς αβγά benedict πραγματικά δεν γίνετε! Και στο Monsieur Barbu τα προσφέρουν σε μια φανταστική εκδοχή που αξίζει να δοκιμάσετε.. Φρυγανισμένο κρουτόν σίκαλης, καπνιστή μπριζόλα, αβγά ποσέ και μια φανταστική σάλτσα ολανδέζ από λεμόνι και γιαούρτι που ήταν πολύ ελαφριά αφήνοντας ευχάριστη αίσθηση!

 

 

  • Sandwich με μανούρι

Ένα πραγματικά υγιεινό, πεντανόστιμο και χορταστικό sandwich που επίσης αξίζει να δοκιμάσετε. Με λαχανικά σχάρας και μανιτάρια σωτέ, λεπτές φέτες κόκκινου μήλου και μανούρι ανάμεσα σε δύο τραγανές και φρυγανισμένες φέτες σίκαλης.

  • Κοτόπουλο με noodles

Για όσους λατρεύουν τα noodles το Monsieur Barbu έχει μια ακόμη εξαιρετική πρόταση. Ginger, λαχανικά, ταϊλανδέζικο πράσινο κάρυ, κοτόπουλο και φρέσκα μυρωδικά συνθέτουν ένα πιάτο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ελαφριά σπιρτάδα και εξαιρετική γεύση στο σύνολο.Ιδανικός συνδυασμός με το Aperol Spritz!

 

 

  • Pancakes

Όσο για τα γλυκά, η γνωστή σε όλους Πάστα Φλώρα δημιουργεί ξεχωριστές και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσετε! Εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τα pancakes με blueberries και κρέμα λεμόνι… Η αφράτη ζύμη των pancakes έδενε απίστευτα με τη κρέμα λεμονιού και τα blueberries χάριζαν μια απολαυστική αίσθηση στον ουρανίσκο μας.

  • Flutershy

Οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε την κοκτέιλ λιστ του Monsieur Barbu καθώς θα βρείτε ιδιαίτερες και εξαιρετικές προτάσεις πέρα από τα κλασσικά κοκτέιλς. Εμείς δοκιμάσαμε flutershy ένα ιδιαίτερο ποτό με μυστικό συστατικό τη μαρμελάδα καρότου.

Αν θέλετε να απολαύσετε ήσυχα τον καφέ σας ή να γευθείτε απολαυστικό και υγιεινό φαγητό ή να δροσιστείτε με ιδιαίτερα κοκτέιλ , σε ένα άκρως φιλικό και χαλαρό μέρος, στο κέντρο της Αθήνας, το Monsieur Barbu είναι ο ιδανικός χώρος!

 

Εμείς απολαύσαμε τις ώρες μας στο Monsieur Barbu και σας προτείνουμε να το επισκεφθείτε και να απολαύσετε όσα απολαύσαμε και εμείς!

Θα το βρείτε:

Φαλήρου 59,
Κουκάκι, Αθήνα
Facebook Page: Monsieur Barbu
Τηλ :21 0924 7555

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*