αβγά σάλτσα ντομάτα brunch

Ελληνικό brunch

Δείτε παρακάτω πως να δημιουργήσετε ένα Ελληνικό brunch με εξαιρετικές πρώτες ύλες. Μια πολύ εύκολη συνταγή με πολύ απλά υλικά που θα σας χαρίσει ένα πολύ νόστιμο πιάτο..

10΄ Χρόνος  – 2 Μερίδες – Βαθμός δυσκολίας 1

ΥΛΙΚΑ

  • 4 αβγά
  • χυμό από 4 ώριμες ντομάτες
  • 100 γρ φέτα χοντροκομμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • πάπρικα
  • 50 ml ελαιόλαδο

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Σε ένα τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί τα αβγά.
  2. Μετά από 1 λεπτό βάζετε το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τη πάπρικα.
  3. Μόλις δέσει η σάλτσα ρίχνετε και τη φέτα.
  4. Αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε με το τηγάνι.

Καλή σας απόλαυση!

Μικρά Μυστικά:

  • Φρυγανίστε ψωμί του τόστ και συνοδεύστε το πιάτο σας!
Βαθμολογήστε τη συνταγή:

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*