Καπρέζε λαχανικών με γιαούρτι και αρωματικά Kώστας Μαγουλάς

Καπρέζε λαχανικών με γιαούρτι και αρωματικά

Γράφει ο Chef Κώστας Μαγουλάς

Διαβάστε παρακάτω μια εξαιρετική συνταγή του Σεφ Κώστα Μαγουλά που με λίγα και πολύ απλά υλικά δημιουργεί μια εντυπωσιακή και πεντανόστιμη συνταγή! Ακολουθήστε τη και εσείς και δημιουργήστε αυτό το απολαυστικό ορεκτικό..

4΄ Χρόνος Προετοιμασίας – 6 Χρόνος Μαγειρέματος – – Χρόνος αναμονής- Βαθμός δυσκολίας 1

ΥΛΙΚΑ

  για  1 καπρέζε:

  • 6-7 φετούλες μελιτζάνας,περίπου μισό πόντο σε πάχος
  • 6-7 φετούλες τομάτας περίπου μισό πόντο σε πάχος
  • 2 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι
  • αλάτι,φρεσκοτριμμένο πιπερι
  • 5-6 φετούλες ωμό κολοκύθι,λεπτοκομμένες
  • φύλλα βασιλικού
  • ελαιόλαδο
  • φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη (προεραιτικά)

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Σε ένα μπώλ,τοποθετούμε τις φέτες μελιτζάνας,λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Σε ένα άλλο μικρό μπώλ,προσθέτουμε το γιαούρτι,την ψιλοκομμένη ρίγανη,ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  3. Ψήνουμε τις μελιτζάνες στην σχάρα ώσπου να είναι τραγανές και στήνουμε ως εξής.
  4. Τοποθετούμε στο πιάτο μια φετούλα μελιτζάνας,λίγο γιαούρτι,ένα φύλλο βασιλικού,μια φέτα τομάτας,γιαούρτι και μια φέτα κολοκύθι.
  5. Επαναλαμβάνουμε ώσπου να πάρουμε ένα όμορφο πυργάκι.
  6. Ρίχνουμε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως.
  7. Είναι ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό ελαφρύ ορεκτικό ιδανικό για να ανοίξει την όρεξη.

Καλή απόλαυση!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*