τυροπιτάκια ζυμαρικά φύλλο για τυρόπιτα συνταγή για τυροπιτάκια

Γέμιση για τυροπιτάκια

Διαβάστε παρακάτω πώς να φτιάξετε μια λαχταριστή γέμιση για τα τυροπιτάκια σας που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Δείτε όλα τα μυστικά και δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα τα δικά σας γευστικά τυροπιτάκια.

40΄ Χρόνος  -6 μερίδες – Βαθμός δυσκολίας 1

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο σφολιάτα
  • 3 αβγά
  • 1 κιλό τυρί φέτα
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για τη γέμιση:

  1. Κόβετε τη φέτα σε κομματάκια και τη λιώνετε σε ένα μπωλ με ένα πιρούνι.
  2. Προσθέτετε 2 αβγά ολόκληρα το βούτυρο, το πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  3. Στη συνέχεια κόβετε τη σφολιάτα με ένα ποτήρι ή ένα τσέρκι σε στρογγυλά κομμάτια.
  4. Προσθέτετε μια κουταλιά από τη γέμιση σε κάθε κύκλο και τα διπλώνετε ώστε να σχηματιστεί μισοφέγγαρο.
  5. Κλείνετε τις άκρες με ένα πιρούνι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Μικρά μυστικά:

  • Πριν ψήσετε αλείψτε με αβγό τα τυροπιτάκια επιφανειακά για να αποκτήσουν ένα ωραίο χρώμα.
  • Για έξτρα απόλαυση στη γέμιση προσθέστε πολλά και δοαφορετικά τυριά.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ

Βαθμολογήστε τη συνταγή:

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*