Θέλετε κάτι υγιεινό, γευστικό και γρήγορο; Δοκιμάστε την μπρουσκέτα με μοτσαρέλα και ντομάτα, σε μια εύκολη και γρήγορη εκδοχή της μπρουσκέτας.
[box type=”tick”]10 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης – 4 Μερίδες – 1 Βαθμός Δυσκολίας [/box]
ΥΛΙΚΑ
- 4 φέτες ψωμί
- 1 ντομάτα
- 100 γρ μοτσαρέλα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Ρίγανη
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Προθερμένετε το φούρνο στους 200 ο C.
- Κόβετε τη ντομάτα σε μικρούς κύβους.
- Κόβετε σε 4 φέτες τη μοτσαρέλα.
- Σε ένα μικρό ταψί με αντικολλητικό χαρτί τοποθετείτε τις φέτες του ψωμιού που έχετε αλείψει με λάδι και ψήνετε για 5΄.
- Βγάζετε το ταψί από το φούρνο και πάνω στις φέτες του ψωμιού προσθέστε τη ψιλοκομμένη ντομάτα και τις φέτες μοτσαρέλας , επανατοποθετείτε στο φούρνο για ένα ακόμη λεπτό.
- Τέλος προσθέστε στις μπρουσκέτες το αλάτι και τη ρίγανη και σερβίρετε.
Καλή όρεξη!
Μικρά μυστικά:
- Αλατίστε τις φέτες ψωμιού πριν τις ψήσετε.
- Βάλτε μια πρέζα ζάχαρης και αλατιού στη ντομάτα.