μπρουσκέτα μοτσαρέλας και ντομάτα πάρε μαζι σου στη παραλία jonakos.gr

Μπρουσκέτα με μοτσαρέλα και ντομάτα

Θέλετε κάτι υγιεινό, γευστικό και γρήγορο; Δοκιμάστε την μπρουσκέτα με μοτσαρέλα και ντομάτα, σε μια εύκολη και γρήγορη εκδοχή της μπρουσκέτας.

[box type=”tick”]10 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης – 4 Μερίδες – 1 Βαθμός Δυσκολίας [/box]

ΥΛΙΚΑ

  • 4 φέτες ψωμί
  • 1 ντομάτα
  • 100 γρ μοτσαρέλα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Ρίγανη

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Προθερμένετε το φούρνο στους 200 ο C.
  2. Κόβετε τη ντομάτα σε μικρούς κύβους.
  3.  Κόβετε σε 4 φέτες τη μοτσαρέλα.
  4. Σε ένα μικρό ταψί με αντικολλητικό χαρτί τοποθετείτε τις φέτες του ψωμιού που έχετε αλείψει με λάδι και ψήνετε για 5΄.
  5. Βγάζετε το ταψί από το φούρνο και πάνω στις φέτες του ψωμιού προσθέστε τη ψιλοκομμένη ντομάτα και τις φέτες μοτσαρέλας , επανατοποθετείτε στο φούρνο για ένα ακόμη λεπτό.
  6. Τέλος προσθέστε  στις μπρουσκέτες το αλάτι και τη ρίγανη και σερβίρετε.

Καλή όρεξη!

Μικρά μυστικά:

  • Αλατίστε τις φέτες ψωμιού πριν τις ψήσετε.
  • Βάλτε μια πρέζα ζάχαρης και αλατιού στη ντομάτα.

 

Βαθμολογήστε τη συνταγή:

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*