Εύκολη ζύμη για καπ κέικς με κρέμα τυριού.

Πανεύκολα κάπ κέικς σε ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας με λαχταριστή κρέμα τυριού. Δοκιμάστε τη συνταγή και απολαύστε την με τη παρέα σας!!

[box type=”tick”]20΄Χρόνος Εκτέλεσης – 10 Μερίδες – Βαθμός Δυσκολίας 1[/box]

ΥΛΙΚΑ

Για τη χειροποίητη ζύμη καπ κέικς

  • 50 γρ βούτυρο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 στικ βανίλιας
  • 150 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 75 γρ  αβγα
  • 1 γρ σόδα
  • 80 ml γάλα
  • 125 γρ αλεύρι
  • 2γρ μπέικιν πάουντερ

Για τη σπιτική κρέμα τυριού

  • 200 γρ τυρί κρέμα
  • 110 γρ ζάχαρη άχνη
  • 1 πρέζα βανίλια
  • 40 γρ βούτυρο λιωμένο
  • Ξύσμα μισού πορτοκαλιού

Για το γαρνίρισμα

  • 50 γρ SMARTIES Nestle

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για τη χειροποίητη ζύμη καπ κέικς

  1. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο τη ζάχαρη το αλάτι και τη βανίλια.
  2. Προσθέστε σταδιακά τα αβγά μέχρι να αφρατέψουν.
  3. Στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν και τη σόδα και συνεχίζετε το ανακάτεμα ενσωματώνοντας σταδιακά το γάλα.
  4. Αδειάστε το μείγμα σε φόρμες για καπ κέικς μέχρι τα 2/3 τους
  5. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ο C για 15-17΄.

Για τη σπιτική κρέμα τυριού

  1. Χτυπάτε στο μίξερ τη ζάχαρη άχνη με το τυρί κρέμα το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βανίλια
  2. Ρίχνετε σταδιακά το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λεία η κρέμα

Για το σερβίρισμα

  • Τοποθετείστε πάνω στα καπ κέικς τη κρέμα τυριού και πασπαλίζετε από πάνω με smarties.

Καλή σας απόλαυση.

Μικρα μυστικά

  • Κόψτε τα καπ κέικς στη μέση και γεμίστε τα με πραλίνα φουντουκιού.

Βαθμολογήστε τη συνταγή:

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*