Αφαίρεση όρου: beach bar beach barΑφαίρεση όρου: LOST BAY BEACH BAR LOST BAY BEACH BARΑφαίρεση όρου: lost bay Σιφνος lost bay ΣιφνοςΑφαίρεση όρου: βολτα στο Lost Bay της Σιφνου βολτα στο Lost Bay της ΣιφνουΑφαίρεση όρου: Πλατυς Γιαλος Πλατυς ΓιαλοςΑφαίρεση όρου: ωρα για βολτα ωρα για βολτα

Δυνατές καλοκαιρινές στιγμές στο Lost Bay Beach Bar της Σίφνου.

Αν βρεθείτε στο πανέμορφο Ελληνικό νησί της Σίφνου, μη παραλείψετε να επισκεφτείτε το εκπληκτικό beach bar  Lost Bay, στην παραλία του Πλατύ Γιαλού. Είμαστε σίγουροι πως θα σας χαρίσει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές και ατελείωτες αναμνήσεις..

Το Lost Bay beach bar βρίσκεται στη παραλία του Πλατύ Γιαλού στη Σίφνο, και περιβάλλεται από την πανέμορφη παραλία και το ειδυλλιακό τοπίο της περιοχής. Το Lost Bay beach bar θα σας προσφέρει τον πιο ποιοτικό καφέ που μπορείτε να γευτείτε στη περιοχή καθώς τον παρασκευάζει ένας από τους καλύτερους barista του κόσμου, να απολαύσετε μικρά και γευστικά σνακ αλλά και ταυτόχρονα δροσιστικά κοκτέιλ που θα σας μείνουν αξέχαστα. Ο χώρος προσφέρετε όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ. Όταν πέσει το φως της ημέρας ο Dj αναλαμβάνει δράση με τις μουσικές επιλογές του να σας ανεβάσει τη διάθεση και να σας παρασύρει σε ένα αξέχαστο party μέχρι αργά το βράδυ. Όσον αφορά τα κοκτέιλ είχαμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε αρκετά και σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας:

PIRATE QUEEN

‘Ενα κοκτέιλ που μόλις το δεις θέλεις να το πιείς κατευθείαν. Έχει σαν βάση τη Vodka με αρώματα κανέλας , γκρέιπφρουτ και τριαντάφυλλο. Όλα αυτά συνθέτουν ένα εκρηκτικό και ακρως δροσιστικό συνδυασμό γεύσεων.

 

 

 ZOMBIE & DRINK LIKE A PIRATE

Όσον αφορά το zombie σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα μια κλασσική επιλογή κοκτέιλ που μπορείτε να την απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σας στο Lost Bay. Το Drink Like a Pirate είναι ένα φρουτώδες και γλυκόξινο κοκτέιλ με βάση το Ρούμι.

 

CUCUMBER

‘Ενα κοκτέιλ για τους λάτρεις του Gin καθώς περιέχει το γνωστό Hendricks Gin και εμπεριέχει άρωμα και γεύση από φρέσκο αγγούρι. Ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ κατάλληλο να σας δροσίσει και ενυδατώσει από την υψηλή θερμοκρασία του καλοκαιριού.

 

To Lost Bay Beach Bar θα σας προσφέρει σε αφθονία τη θάλασσα και τον ήλιο και μαγικά βράδια. Επισκεφτείτε το!Καλή διασκέδαση..

LOST BAY BEACH BAR

Πλατύς Γιαλός

Σίφνος – Κυκλάδες – Ελλάδα

1 σχόλιο

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*