Διαβάστε έναν εύκολο τρόπο ψησίματος του σολωμού και απόλυτα υγιεινό σε γρήγορο χρόνο παρασκευής αλλά και ψησίματος! Αρωματίστε τον σολωμό σας και κάντε τον ιδιαίτερα ελκυστικό τόσο σε γεύση όσο και σε υφή.. Δοκιμάστε τη παρακάτω συνταγή μαρινάδας για τον σολωμό και σίγουρα θα τη λατρέψετε.. Μην παραλείψετε να εφαρμόσετε τα μυστικά ψησίματος του έτσι ώστε να απογειώσετε το πιάτο σας!!
[box type=”tick”]13΄Χρόνος Εκτέλεσης -Μερίδες 3- Βαθμός Δυσκολίας 1[/box]
ΥΛΙΚΑ
- 3 τμχ φιλεταρισμένος σολωμός
Για τη μαρινάδα:
- 3 κλωνάρια δεντρολίβανο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 κρεμμύδι
- 1/2 κόκκινη πιπεριά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 6 ελιές χωρίς κουκούτσι
- 3 κ.γ κάπαρη
- 3 κ.σ λευκό κρασί
- χυμό από 1 λεμόνι
- 6 Φέτες λεμόνι
- Πιπέρι ροζ
- Αλάτι
- Πιπέρι
- λαδόκολλα ή σακούλα ψησίματος
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Τοποθετείστε τα κομμάτια του σολομού πάνω σε λαδόκολλα ή σε σακούλα μαγειρικής.
- Προσθέστε όλα τα υλικά της μαρινάδας με την σειρά που αναγράφονται παραπάνω και σφραγίστε καλά.
- Ψήστε σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 13 λεπτά.
- Σερβίρετε.
Καλή όρεξη!
Μικρά Μυστικά:
- Κρατήστε τον ζωμό της μαρινάδας που έχει ψηθεί μαζί με τον σολωμό και περιχύστε μια κουταλιά ζωμού από πάνω.