streetwise πετρουπολη jonakos.gr

All day απολαύσεις στην Πετρούπολη- STREETWISE

Ώρα για βόλτα σήμερα στην όμορφη Πετρούπολη… Επισκεφθήκαμε έναν all day χώρο με χαλαρό ύφος και φιλική διάθεση. Ο λόγος για το streetwise …ένα μαγαζί που όπως υποδηλώνει και το όνομά του δημιουργήθηκε για τον άνθρωπο που ψάχνεται, θέλει να ανακαλύπτει αλλά και να λαμβάνει διαφορετικές παραστάσεις και εμπειρίες ζωής. To concept του μαγαζιού αποτυπώνεται στους τοίχους του αλλά και στο κατάλογό του που μοιάζει σαν ένα σημειωματάριο κάποιου που καταγράφει εμπειρίες αλλά και σημαντικές στιγμές.

Στο streetwise θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας speciality coffee, λιχουδιές για brunch αλλά και ένα μενού με comfort food για όλες τις ώρες όπως και μια λίστα κρασιών και ευφάνταστων cocktail για όλες τις περιστάσεις..

Εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε:

  • #BoringPotato#Not

Ξεκινήστε το γεύμα σας με αυτή τη πατατοσαλάτα! Σίγουρα θα σας ξετρελάνει και μπορεί να γίνει και ο λόγος να επισκέπτεστε συνέχεια αυτό το μαγαζί. Φρέσκες πατάτες baby σωστά μαγειρεμένες, φρέσκα αρωματικά, τραγανό μπέικον, pulled pork σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ dressing από μέλι και μουστάρδα!

Δοκιμάστε το…

 

  • Pepito (soft tacos)

 

Ελαφρύ αλλά χορταστικό με πινελιές από Mexican food, που είχε σημειώσει ο κ. Streetwise από το ταξίδι του στο Μεξικό. Το Pepito περιλαμβάνει πικάντικο κοτόπουλο, πολύχρωμες πιπεριές και guacamole sauce. Τα υλικά ταίριαζαν απόλυτα μεταξύ τους και το πιάτο ήταν εξαιρετικά ισορροπημένο σε γεύση! Τέλεια επιλογή για να το γευθείς στο bar του μαγαζιού σε συνδυασμό με μια παγωμένη μπύρα..

  • Ο Καίσαρας τρελάθηκε

Και φυσικά burgers! Μεγάλο και χορταστικό burger σε συνδυασμό με τις ολόφρεσκες πατάτες.. Ένα burger με αφράτο brioche ψωμάκι, τραγανό φιλέτο κοτόπουλο, sauce Καίσαρα, παρμεζάνα, μπέικον και iceberg salad. Δοκιμάζοντας αυτή τη γεύση σίγουρα θες να ανακαλύψεις και τις υπόλοιπες γεύσεις του καταλόγου..

 

  • Apple sayings

Η μηλόπιτα σε μια εξαιρετικά λαχταριστή παραλλαγή της! Ολόκληρα κομμάτια μήλου , φουντούκια και φυσικά παγωτό καραμέλα. Φανταστικός και εκρηκτικός συνδυασμός, κατάλληλη επιλογή για ένα ολοκληρωμένο γεύμα! Με όλα τα υλικά παρασκευής του να είναι homemade , το κάνουν ένα εξαιρετικής ποιότητας πιάτο. Το apple sayings θα το βρεις μόνο στο Streetwise και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις..

Στο Streetwise θα βρείτε μια πολύ ωραία cocktail list που την έχει επιμεληθεί ο Μανώλης Λυκιαρδόπουλος.

To Streetwise είναι ένας all day χώρος που θα σας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φαγητού και ποτού σε προσιτές τιμές.. Επισκεφθείτε τον χώρο και απολαύστε από το πρωί τον καφέ σας ,ένα πλούσιο πρωινό,ποιοτικό φαγητό και εύγευστα cocktails.

Σύντομα το μαγαζί θα διαθέτει και υπηρεσίες delivery για να μπορείτε να απολαμβάνετε όλα αυτά και στο σπίτι σας!!

 

 

Θα το βρείτε :

25ης Μαρτίου 102,
Πετρούπολη Αττικής
FacebookPage: Streetwise
Instagram: streetwisebar
Τηλέφωνο:  21 0501 9559

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*