τοπικά προϊόντα ντελικατέσσεν filofron share it to enjoy it

Εκλεκτά ελληνικά προϊόντα – Filofron.com

Το filofron.com είναι ένα καινούριο ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε εκλεκτά και ελληνικά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς. Τα προϊόντα αυτά σίγουρα αξίζουν μία θέση στο τραπέζι μας καθώς τα χαρακτηρίζει η εξαιρετική ποιότητά τους αλλά και η Ελληνική τους προέλευση!

Τo www.filofron.com  δεν είναι απλά ένα νέο site με προϊόντα γεύσης, είναι μια ολόκληρη στάση ζωής. Ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει Ελληνική γευστική πληρότητα, την οποία σε καλεί να μοιραστείς. Φιλόφρων είναι ο περιποιητικός, ο ευγενικός. Λέξη που σημαίνει μια στάση ζωής, που εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε εκ γενετής. Ήρθε η ώρα να το διαδώσουμε παντού, απλά με δυο-τρία κλικ.

Επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα ανακαλύψετε στο site και στείλτε σε όποιον επιθυμείτε, σε οποιαδήποτε γωνιά της γης. Στο www.filofron.com ανακαλύπτετε προϊόντα Ελληνικά, λιγότερο -ή καθόλου- εμπορικά, ψαγμένα τόσο από πλευράς ποιότητας και συστατικών, όσο και από πλευράς συσκευασίας, τα οποία δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν.

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος γεννήθηκε από την ιδρύτρια του filofron Α. Πανταζή. Όπως εξομολογείται η ίδια  σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν πήγαινε πάντα γυρνούσε με τις αποσκευές της γεμάτες με ντόπια προϊόντα της εκάστοτε περιοχής. Η ίδια αναφέρει : “Στα ταξίδια μας στο εξωτερικό, πάντα με έθλιβε η απουσία των Ελληνικών προϊόντων. Αυτά όλα με οδήγησαν στην απόφαση να γεννηθεί το filofron.”

Στο filofron το δυσεύρετο γίνεται προσβάσιμο και έτσι μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες Ελληνικά προϊόντα στο e-shop τους.

Share it, to enjoy it.  www.filofron.com

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Διεύθυνση: Νεόφρονος 29 Αθήνα, 16121

Τηλ: 211.4082.303

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*