Γράφει ο Giorgos Theodorakos
Σήμερα μπαίνουμε στην κουζίνα του jonakos.gr για να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό κοκτέιλ το οποίο είναι πολύ εύκολο και ιδιαίτερο ! Πλησιάζουν γιορτές και είναι η καλύτερη επιλογή για να κεράσουμε τους συγγενείς και φίλους που θα μας επισκεφθούν στο σπίτι και θα θέλουμε να τους προσφέρουμε ένα γευστικό απεριτίφ!
Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε μια παραλλαγή του κλασσικού κοκτέιλ Belini ! Το Belini είναι ένα κοκτέιλ βασισμένο στον αφρώδη οίνο και το ροδάκινο !
Εμείς λοιπόν θα φτιάξουμε ένα Βelini με χειμερινές νότες.
Τι θα χρειαστούμε?
ΥΛΙΚΑ
- 1 φιαλη prosecco
- 4 φρεσκα αχλαδια
- 1 φιαλη Μεταξα 5 αστερων
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Πολτοποιούμε τα αχλάδια μας σε ένα Blender.
- Σε ένα ποτήρι σαμπάνιας βάζουμε 50 ml από τον πολτό αχλαδιού και 20 ml Μεταξά 5 αστέρων. Απογεμίζουμε με prosseco.
Στην υγειά μας !!!!
ΤΙΡ: Αν θέλουμε να στολίσουμε περισσότερο το ποτό μας και το ποτήρι μας μπορούμε να διακοσμήσουμε με φρέσκα κόκκινα Berries!!!
ENJOY!!!!!!!