Δείτε παρακάτω πως να δημιουργήσετε ένα Ελληνικό brunch με εξαιρετικές πρώτες ύλες. Μια πολύ εύκολη συνταγή με πολύ απλά υλικά που θα σας χαρίσει ένα πολύ νόστιμο πιάτο..
[box type=”tick”]10΄ Χρόνος – 2 Μερίδες – Βαθμός δυσκολίας 1[/box]
ΥΛΙΚΑ
- 4 αβγά
- χυμό από 4 ώριμες ντομάτες
- 100 γρ φέτα χοντροκομμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- πάπρικα
- 50 ml ελαιόλαδο
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Σε ένα τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί τα αβγά.
- Μετά από 1 λεπτό βάζετε το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τη πάπρικα.
- Μόλις δέσει η σάλτσα ρίχνετε και τη φέτα.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε με το τηγάνι.
Καλή σας απόλαυση!
Μικρά Μυστικά:
- Φρυγανίστε ψωμί του τόστ και συνοδεύστε το πιάτο σας!