Διαβάστε παρακάτω, μια πραγματικά υγιεινή και χορταστική σαλάτα, αλλά ταυτόχρονα και πεντανόστιμη! Μια σαλάτα ικανή να γεμίσει τον οργανισμό σας με πρωτεΐνες και πολλά θρεπτικά συστατικά. Δείτε παρακάτω ένα εξαιρετικό πάντρεμα υλικών που συνθέτουν αυτή τη μοναδική σαλάτα.
[box type=”tick”]10΄ Χρόνος -4 μερίδες – Βαθμός δυσκολίας 1[/box]
ΥΛΙΚΑ
- 2 αβγά
- 20 γρ καλαμπόκι (σε κονσέρβα)
- 1 αβοκάντο
- 20 γρ φασολάκια πράσινα
- 1 καρότο
- 50 ml βαλσάμικο
- 50 γρ κατίκι Δομοκού
- 6 ντοματίνια
- 1 αγγούρι
- 6-7 φύλλα μαρούλι
- 10 γρ σταφίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Αρχικά βράζετε τα φασολάκια και το καρότο για 5-6 λεπτά.
- Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι τηγανίζετε τα αβγά.
- Έπειτα κόβετε σε φέτες το καρότο, τα ντοματίνια στη μέση, το αβοκάντο σε φέτες και το κατίκι Δομοκού σε κυβάκια.
- Σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά εκτός από το αβγό και τα περιχύνετε με βαλσάμικο.
- Αφού ανακατέψετε καλά από πάνω τοποθετείτε το αβγό, τρίβετε λίγο αλάτι, φρέσκο πιπέρι και σερβίρετε.
Καλή σας όρεξη!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ