φιογκάκια αλ πέστο πέστο συνταγή για πέστο ζυμαρικά γρήγορα κια εύκολα

Φιογκάκια αλ πέστο

Φτιάξτε υπέροχα ζυμαρικά αλ πέστο. Μια τέλεια και μοναδική σάλτσα βασιλικού που ξεχωρίζει τόσο για την γεύση όσο και για την υφή της και ταιριάζει απόλυτα με τα φιογκάκια. Δοκιμάστε την και σίγουρα θα την λατρέψετε!!

[box type=”tick”]10΄ Χρόνος  – 6 μερίδες – Βαθμός δυσκολίας 1[/box]

ΥΛΙΚΑ

  • 1 ματσάκι βασιλικό καλά πλυμμένο-στεγνωμένο
  • 3 κ.σ. κουκουνάρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 200 γρ πεκορίνο
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Βράζετε τα μακαρόνια και τα αφήνετε στην άκρη.
  2. Στο μούλτι αλέθετε όλα τα υπόλοιπα υλικά σας μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη σάλτσα.
  3. Έπειτα περιχύνετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα πέτο.
  4. Προσθέτετε τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρετε.

Καλή σας όρεξη!

Βαθμολογήστε τη συνταγή:

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*