βίγκαν ορεκτικό καπρέζε χωρίς λακτόζη Κώστας Μαγουλάς

Καπρέζε

Γράφει ο Chef Κώστας Μαγουλάς

Ένα εύκολο και γρήγορο ορεκτικό χωρίς λακτόζη, κατάλληλο για βίγκαν άλλα και για όσους θέλουν να γευθούν κάτι διαφορετικό. Δείτε τα υλικά για τη βίγκαν καπρέζε…

[box type=”tick”]10΄ Χρόνος Προετοιμασίας – 0 Χρόνος Μαγειρέματος – 0 Χρόνος αναμονής- Βαθμός δυσκολίας 1[/box]

ΥΛΙΚΑ

 για 1 μερίδα:

  • 1 μεγάλη τομάτα
  • 3 φέτες σκληρό τοφού
  • αλατοπίπερο
  • φύλλα βασιλικού
  • ελαιόλαδο

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Πλένουμε την τομάτα,αφαιρούμε το κοτσάνι και κόβουμε σε ισόπαχες φέτες(περίπου 5).
  2. Με μια στρογγυλή φόρμα,δίνουμε στο τοφού την ψευδαίσθηση της μοτσαρέλας.
  3. Στήνουμε όπως στην εικόνα ξαπλωτά ή όρθια σε πύργο.
  4. Γαρνίρουμε με τα φύλλα βασιλικού και περιλούζουμε με άφθονο ελαιόλαδο.
  5. Τέλος φτιάχνουμε το αλατοπίπερο κατα βουληση.

 

Καλή Όρεξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΞΕΤΕ ENA VEGAN SUSHI

 

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ contact@jonakos.gr .

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*