Γράφει ο Chef Κώστας Μαγουλάς
Ένα εύκολο και γρήγορο ορεκτικό χωρίς λακτόζη, κατάλληλο για βίγκαν άλλα και για όσους θέλουν να γευθούν κάτι διαφορετικό. Δείτε τα υλικά για τη βίγκαν καπρέζε…
[box type=”tick”]10΄ Χρόνος Προετοιμασίας – 0 Χρόνος Μαγειρέματος – 0 Χρόνος αναμονής- Βαθμός δυσκολίας 1[/box]
ΥΛΙΚΑ
για 1 μερίδα:- 1 μεγάλη τομάτα
- 3 φέτες σκληρό τοφού
- αλατοπίπερο
- φύλλα βασιλικού
- ελαιόλαδο
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Πλένουμε την τομάτα,αφαιρούμε το κοτσάνι και κόβουμε σε ισόπαχες φέτες(περίπου 5).
- Με μια στρογγυλή φόρμα,δίνουμε στο τοφού την ψευδαίσθηση της μοτσαρέλας.
- Στήνουμε όπως στην εικόνα ξαπλωτά ή όρθια σε πύργο.
- Γαρνίρουμε με τα φύλλα βασιλικού και περιλούζουμε με άφθονο ελαιόλαδο.
- Τέλος φτιάχνουμε το αλατοπίπερο κατα βουληση.
Καλή Όρεξη.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΞΕΤΕ ENA VEGAN SUSHI
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ contact@jonakos.gr .