Γράφει ο George Theodorakos
Καλησπέρα φίλοι και φίλες του jonakos.gr. Σήμερα μπαίνουμε στην κουζίνα μας για να φτιάξουμε ένα μοχίτο!!!!!!!!!!! Ένα μοχίτο όχι σαν όλα τα άλλα , ένα μοχίτο διαφορετικό !
Όπως έχουμε πει και παλιότερα καλό είναι τα σιρόπια από τις διάφορες συνταγές είναι καλό να τα διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες.
Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αρωματίσει ένα γάλα καρύδας και αυτή την εβδομάδα θα το χρησιμοποιήσουμε στη συνταγή μας!
Πάμε να δούμε τα υλικά μας;
ΥΛΙΚΑ
- 50 ml ρούμι καραϊβικής (sailor jerry)
- 15 ml φρεσκο χυμό λάιμ
- 2 φράουλες
- 30 ml από το αρωματισμενο μας γάλα καρύδας
- 10 φύλλα δυόσμο
- 1 prosecco
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Σε ένα ποτήρι highball προσθέτουμε το λάιμ, το γάλα, τα φύλλα δυόσμου και την φράουλα μας ψιλοκομμένη.
- Γεμίζουμε με τριμμένο πάγο και συμπληρώνουμε με prosecco.
TIP: Αν στο ψυγείο μας δεν έχουμε prosecco θα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε με σόδα .Αν σας έμεινε κάποια φιάλη από σαμπάνια επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί!
Στολίστε το ποτήρι σας με τρίμμα καρύδας, κορυφές δυόσμου και φράουλες !
Στην υγειά σας!