ιταλική συνταγή για μακαρόνια ταλιατέλες alfredo

Ταλιατέλες alfredo με κοτόπουλο και μανιτάρια

Διαβάστε παρακάτω μια πραγματικά εξαιρετική Ιταλική συνταγή, αναφερόμαστε στα ζυμαρικά με σάλτσα alfredo. Μια πεντανόστιμη συνταγή που ξεχωρίζει για την απλότητα της, αλλά και την εξαιρετική της γεύση. Ακολουθήστε κατά γράμμα τη συνταγή και δημιουργήστε την και εσείς από το σπίτι. Δείτε τη συνταγή!

[box type=”tick”]20΄ Χρόνος  -6 μερίδες – Βαθμός δυσκολίας 1[/box]

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ ταλιατέλες
  • 150 γρ βούτυρο
  • 300 γρ στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
  • 200 γρ μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 500 γρ παρμεζάνα
  • 50 ml λευκό κρασί
  • ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και σωτάρετε το κοτόπουλο μαζί με τα μανιτάρια για 2-3 λεπτά.
  2. Στη συνέχεια σβήνετε με το λευκό κρασί και αφήνετε για 2 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί.
  3. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε συχνά για 3-4 λεπτά ακόμη.
  4. Ταυτόχρονα αφού έχετε βράσει τις ταλιατέλες, τις τοποθετείτε στο τηγάνι με 150 ml από το νερό που βράσατε τις ταλιατέλες.
  5. Επίσης προσθέτετε και τη παρμεζάνα και ανακατεύετε καλά ώσπου τα υλικά σας να ενσωματωθούν μεταξύ τους.
  6. Σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή σας όρεξη!

Βαθμολογήστε τη συνταγή:

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*