κοτόπουλο μπουκιές στο τηγάνι κάρυ αρωματικό κοτόπουλο

Μπουκιές κοτόπουλο με κάρυ

Εξαιρετικά αρωματικές μπουκίτσες κοτόπουλο με κάρυ. Ζουμερές, απολαυστικές και με γρήγορο χρόνο εκτέλεσης! Ιδανική συνταγή για όλη την οικογένεια συνοδεύστε  με πατάτες τηγανητές ή ρύζι..

[box type=”tick”]15΄ Χρόνος  – 4 Μερίδες – Βαθμός δυσκολίας 1[/box]

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
  • 50 ml λευκό κρασί
  • 3 κ.σ κάρυ
  • χυμό και ξύσμα από 3 λάιμ
  • 200 ml νερό
  • 1 κ.σ μέλι
  • 1κ.σ. μουστάρδα

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Σε ένα μπολ τοποθετείτε το κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια.
  2. Προσθέστε το κάρυ, το χυμό από το λάιμ και τη μουστάρδα.
  3. Αναμιγνύετε και αφήνετε να μαριναριστεί για 2 ώρες.
  4. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά βάζετε το ελαιόλαδο
  5. Στη συνέχεια ρίχνετε το κοτόπουλο και το σωτάρετε μέχρι να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές.
  6. Προσθέτετε το λευκό κρασί, το ξύσμα λάιμ και το νερό.
  7. Αφήνετε να μαγειρευτεί για 6-7 λεπτά ανακατεύοντας.
  8. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε το μέλι.

Καλή σας όρεξη!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΣ ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΥΣΗ

Βαθμολογήστε τη συνταγή:

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*