μοσχάρι γκούλας κοκκινιστό

Πικάντικο μοσχαράκι κοκκινιστό

Δημιουργήστε ένα τέλειο κοκκινιστό μοσχάρι με έξτρα πικάντικη γεύση!Μια συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε καθώς ξεχωρίζει τόσο σε γεύση όσο και σε υφή.. Συνοδεύστε έτσι τα ζυμαρικά σας αλλά και με πατάτες.

[box type=”tick”]240΄ Χρόνος  – 6 Μερίδες – Βαθμός δυσκολίας 1[/box]

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κομματάκια
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 4 πιπεριές καυτερές κομμένες σε ροδέλες
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 2 ντομάτες ώριμες κομμένες σε φέτες
  • 350 ml κόκκινο κρασί
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και προσθέτετε τα κομματάκια του μοσχαριού και τα μαγειρεύετε ώσπου να ροδίσει το κρέας καλά.
  2. Ταυτόχρονα προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο τα σωτάρετε για δύο λεπτά και κατόπιν προσθέτετε το κρασί,τη πάπρικα , τις πιπεριές και τις ντομάτες.
  3. Μόλις πάρει μια βράση χαμηλώνετε  τη φωτιά σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε το κρέας για 2 μιση ώρες μέχρι να πιει τα υγρά του.
  4. Αποσύρετε από τη φωτιά αλατοπιπερώνετε και συνοδεύστε είτε με πατάτες είτε με ζυμαρικά!

Καλή σας όρεξη!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΕΝΕΣ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ

Βαθμολογήστε τη συνταγή:

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*