χοιρινό γλυκόξινη σάλτσα

Χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα

Δείτε παρακάτω μια εξαιρετική συνταγή με χοιρινό! Διαβάστε τον τρόπο και τα μυστικά της συνταγής για ένα ζουμερό κρέας με την ιδανική γλυκόξινη σάλτσα του. Διαβάστε παρακάτω την εκτέλεση..

[box type=”tick”]40΄ Χρόνος  – 4 Μερίδες – Βαθμός δυσκολίας 1[/box]

ΥΛΙΚΑ

  • 2 φιλέτα ψαρονέφρι
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 100 ml χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο
  • 100 ml ξύδι
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 100 ml λευκό κρασί
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Σε ένα ταψί τοποθετείτε τα δύο φιλέτα, τα αλοίφετε με λίγο λάδι αλατοπιπερώνετε και τα θωρακίζετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για 1 με 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
  2. Στη συνέχεια σβήνετε με το κρασί και αφήνετε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  3. Τοποθετήστε στο φούρνο και ψήστε για 15 με 20 λεπτά.
  4. Στη συνέχεια κόβετε σε φέτες τις πιπεριές και τις σωτάρετε σε ένα τηγάνι.
  5. Προσθέτετε συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, το ξύδι και λίγο αλάτι.
  6. Αφήστε όλα τα υλικά σας να πάρουν μια βράση μαζί και η σάλτσα σας είναι έτοιμη.

Καλή σας όρεξη!

Μικρά Μυστικά:

  • Προσθέστε λίγο ανανά στη σάλτσα σας για πιο έντονο αποτέλεσμα.
  • Σερβίρετε με ρύζι.

 

Βαθμολογήστε τη συνταγή:

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*