Δείτε παρακάτω μια εξαιρετική συνταγή με χοιρινό! Διαβάστε τον τρόπο και τα μυστικά της συνταγής για ένα ζουμερό κρέας με την ιδανική γλυκόξινη σάλτσα του. Διαβάστε παρακάτω την εκτέλεση..
[box type=”tick”]40΄ Χρόνος – 4 Μερίδες – Βαθμός δυσκολίας 1[/box]
ΥΛΙΚΑ
- 2 φιλέτα ψαρονέφρι
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 100 ml χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο
- 100 ml ξύδι
- 2 κ.σ. μέλι
- 100 ml λευκό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Σε ένα ταψί τοποθετείτε τα δύο φιλέτα, τα αλοίφετε με λίγο λάδι αλατοπιπερώνετε και τα θωρακίζετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για 1 με 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
- Στη συνέχεια σβήνετε με το κρασί και αφήνετε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Τοποθετήστε στο φούρνο και ψήστε για 15 με 20 λεπτά.
- Στη συνέχεια κόβετε σε φέτες τις πιπεριές και τις σωτάρετε σε ένα τηγάνι.
- Προσθέτετε συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, το ξύδι και λίγο αλάτι.
- Αφήστε όλα τα υλικά σας να πάρουν μια βράση μαζί και η σάλτσα σας είναι έτοιμη.
Καλή σας όρεξη!
Μικρά Μυστικά:
- Προσθέστε λίγο ανανά στη σάλτσα σας για πιο έντονο αποτέλεσμα.
- Σερβίρετε με ρύζι.