Φτιάξτε λαχταριστές πατάτες φούρνου, με υπέροχη κρούστα και χρώμα. Δείτε παρακάτω τα μυστικά της συνταγής και φτιάξτε σε πολύ γρήγορο χρόνο μοναδικές πατάτες, τέλεια αρωματισμένες που λιώνουν στο στόμα!
[box type=”tick”]20΄ Χρόνος – 4 Μερίδες – Βαθμός δυσκολίας 1[/box]
ΥΛΙΚΑ
- 5 μέτριες πατάτες κομμένες στα 4
- χυμός από 2 λεμόνια
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- χυμό από 2 πορτοκάλια
- 80 ml ελαιόλαδο
- λίγο θυμάρι
- λίγο δεντρολίβανο
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Πλένετε πολύ καλά τις πατάτες, έτσι ώστε να μην υπάρχει χώμα στην επιφάνεια τους.
- Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες για 10 λεπτά.
- Αφαιρέστε από τη κατσαρόλα και βάλτε τις σε ένα ταψί.
- Σε ένα μπωλ αναμίξετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και στη συνέχεια περιχύνετε με αυτό τις πατάτες.
- Ψήνετε στο φούρνο, στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
Μικρά Μυστικά:
- Προσθέστε στο μείγμα 1 κ.σ. μέλι έτσι ώστε να πάρουν περισσότερο χρώμα και να έχουν γλυκιά γεύση.
- Συνδυάστε τις με χοιρινό ή κοτόπουλο!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΑΣ
ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΣ!