Δείτε πώς θα δημιουργήσετε το τέλειο πανάρισμα έτσι ώστε το φιλέτο σας να είναι τραγανό και πεντανόστιμο! Δείτε παρακάτω τον τρόπο παναρίσματος αλλά και μια ξεχωριστή μαρινάδα για το κοτόπουλο σας..
[box type=”tick”]10 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης – 4 Μερίδες – 1 Βαθμός Δυσκολίας [/box]
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ φιλέτο κοτόπουλο κομμένο για σνίτσελ
Για τη μαρινάδα:
- 200 γρ μουστάρδα
- 2 κ.γ μπούκοβο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το πανάρισμα:
- 300 γρ αλεύρι
- 200 γρ φρυγανιά
- 3 αβγά χτυπημένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Σε ένα μπώλ προσθέστε τα κομμάτια κοτόπουλο και τα υλικά της μαρινάδας ανακατέψτε και αφήστε να μαριναριστούν για όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα.
- Στη συνέχεια σε τρία διαφορετικά μπωλ, βάλτε το αλεύρι, τα αβγά και τη φρυγανιά.
- Βουτάμε τα μαριναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλο στο αλεύρι, στο αβγό και τέλος στη φρυγανιά.
- Σε ένα ταψί στρώστε αντικολλητικό χαρτί και ψήστε το παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο έως ότου αποκτήσει ένα χρυσαφένιο χρώμα και έχει ψηθεί σωστά.
Καλή σας όρεξη!
Μικρά Μυστικά:
- Συνοδέψτε με σπιτική σως BBQ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ